Frederiksberg Boldklub

feb 26

Forældreforedrag om fysisk træning U12-U15 i FB

place
Sted:
FB's Klubhus, Lille Café i Café 1912, Jens Jessens Vej 24A, 2000 Frederiksberg
Vis på kort
access_time
Tidspunkt :
Mandag d. 26-02-2024
kl. 17:00 - 18:00

Åbner for tilmelding
15-02-2024

Tilmeldingsfrist
26-02-2024
person
Kontakt :
Martin Busk
mb@frederiksberg-boldklub.dk
Pris :
Gratis
Beskrivelse - klik her

 

Forældreforedrag om fysisk træning U12-U15 i FB

  

Kære forældre på U12, U13, U14 og U15 A1-hold.

Som en del af det, at være licensklub under DBU, er vi forpligtet til at have fokus på fysisk træning i holdenes overordnede træning. Udover at det er et krav fra DBU, har vi i den sportslige ungdomsledelse også valgt at prioritere fysisk træning iblandt vores langsigtede strategiske målsætninger. Det har vi valgt i takt med at vi oplever flere og flere der efterspørger mere fysisk træning, men også for at forberede børnene og de unge bedst muligt på og til et langt liv med forhåbentlig meget fodbold og bevægelse. Jeres drenges hold træner tre gange + kamp i løbet af en uge nærmest året rundt, og derfor er der et stort behov for fokus på skadesforebyggende træning ved hjælp af fysisk træning.

Vi indkalder derfor til et foredrag med Jan Vinter Jørgensen fra vores sundhedspartner ConnectFys, mandag den 26. februar kl. 17.00 til 18.00.

Foredraget afholdes i Lille Café i Café 1912 i klubhuset. Af pladshensyn har vi et behov for at vide hvor mange forældre der dukker op, for kommer der flere end der er plads til, rykker vi over til vores naboer på Plejehjemmet Ingeborggården. Vi er færdige kl. 18.00.

Timen vil byde på et skræddersyet foredrag med Jan Vinter Jørgensen fra ConnectFys. Jan er uddannet fysioterapeut med en kandidatgrad i muskuloskeletal fysioterapi, og er til daglig tilknyttet ConnectFys på Diakonissestiftelsen og Frederiksberghallerne.

Til foredraget vil der være fokus på effekten, mulighederne og behovet for fysisk træning og hvordan vi gennem effektiv fysisk træning kan forebygge skader. Derudover vil foredraget også indeholde hvordan I som forældre bedst muligt kan understøtte jeres drenges fysiske sundhed i forbindelse med fodboldtræning.

Øvrige fokuspunkter i workshoppen vil blandt andet være at give redskaber til forældre i opbakning og forståelse af spillernes fysiske og skadesforebyggende træning.

Alt sammen med det formål at støtte og udvikle jeres drenges trivsel og succes på og udenfor banen.

Der vil være kaffe, vand og cookies til alle fremmødte.

Mange hilsner fra FB's sportslige ungdomsledelse

Personoplysninger

Fuldfør din tilmelding ved at logge ind med din DBU bruger. Derved kan du i mitDBU samt i Fodbold App´en få et overblik over dine tilmeldinger.

Jeg vil tilmelde mig uden DBU-bruger

Login

Tilmelding

  • Tilmeldingstype Antal
  • Foredrag om fysisk træning
    0,00 kr.

Tilmeldingsfristen er overskredet