Frederiksberg Boldklub

mar 10

Lær at hækle en taske

place
Sted:
Café 1912, FB's Klubhus, Jens Jessens Vej 24A, 2000 Frederiksberg
Vis på kort
access_time
Tidspunkt :
Søndag d. 10-03-2024
kl. 10:00 - 13:00

Åbner for tilmelding
12-02-2024

Tilmeldingsfrist
08-03-2024
person
Kontakt :
Christian Kjærgaard
cafe1912@frederiksberg-boldklub.dk
Pris :
199,00 kr.

 

Workshop: Lær at hækle en taske

Vi afholder en hækle-workshop søndag den 10. marts, hvor du kan få hjælp til at hækle en taske. Her vil Daniella Hermansen stå for workshoppen, og hun udtaler:

-Vi skal hækle en Loop Stitch Bag. Når du tilmelder dig, får du opskriften tilsendt på mail, så du kan forberede dig i forhold til at få købt de materialer, du skal bruge. Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, at du har hæklet delene til tasken, da det ofte er monteringen, der sender håndværk over i bunken med ufærdige projekter. Men jeg vil gennemgå opskriften på workshoppen og hjælpe dig, der hvor du er. Før og efter workshoppen vil jeg være behjælpelig via min Instagram-profil @hermanhaekler. Her kan du også se eksempler på den taske, som vi skal hækle den 10. marts.

Dette arrangement koster kun kr. 199,00 pr. person - og i hele arrangementet, får du en lækker frokost m/drikkevarer samt kaffe og kage, altså foruden Daniellas unikke evner med hæklepindene.

Personoplysninger

Fuldfør din tilmelding ved at logge ind med din DBU bruger. Derved kan du i mitDBU samt i Fodbold App´en få et overblik over dine tilmeldinger.

Jeg vil tilmelde mig uden DBU-bruger

Login

Tilmelding

  • Tilmeldingstype Antal
  • Workshop: Lær at hækle en taske
    199,00 kr.

Tilmeldingsfristen er overskredet